Specialized Turbo Kenevo SL Expert 2022

2 808 000 HUF

FŐBB JELLEMZŐK | FACT 11m full carbon váz | FOX FLOAT 38 Performance Elite, 170 mm villa | Specialized 1.1, 35 Nm motor | 320 Wh akkumulátor | SRAM X01 Eagle, 12 sebességes váltás

 

Az elérhető méretek és színek tekintetében kérjük lépjen velünk kapcsolatba email-en vagy telefonon 

 

Leírás

A vadonatúj Kenevo egy 40 éves történet kiteljesedése. A Specialized tervezőasztalán megannyi munkaóra után megszületett a világ legjobb elektromos Enduro kerékpárja. Mi biztosra mondhatjuk, csalódni nem lehet benne.

Az új Kenevo méretezési reformja nem fog kifejezetten bekategorizálni egy méretbe. Szinte teljes szabadságod lehet a méretválasztás terén. Azt hogy melyik méretre lesz szükséged azt a lenti táblázatból tudhatod meg.

Földöntúli élmények

A vadonatúj Specialized Turbo Kenevo SL Expert minden tekintetben a hasonló társai fölé emeli a Specialized márkát az Enduro kategóriában. Az egyedi hangolású hátsó felfüggesztést és állítható geometriát kínáló kerékpár olyan vezetési élményt nyújt, amit eddig még nem tapasztalhattál meg. A Turbo Full Power 1.1 motor házassága a MasterMind Turbo (TCU) vezérlőegységgel, biztosítja, hogy játszi könnyedséggel és a legkisebb erőfeszítéssel hódíthasd meg a legdurvább terepeket is.

S-Works Turbo Kenevo SL nehéz terepen

Levo geometria

Az Specialized tervező asztalán az egyik, ha nem a legfontosabb szempont az volt, hogy a kerékpár és lovasa egybe tudjanak olvadni, és ezáltal érezzék egymást és a környezet minden változását. A váz geometriájának állíthatósága lehetővé teszi hogy minden helyzetben megtaláld a számodra legmegfelelőbb beállítást.

Mit is jelent ez?

A fejcső szöge 62,5 és 64,5 fok között állítható, míg az alsó konzol magassága gyorsan és egyszerűen 6 mm-rel felfelé vagy lefelé mozgatható. Legyen szó könnyű pályákról vagy nagyon durva sziklás terepekről, a megfelelő beállítás mindig veled lesz.

Videólejátszó
 
 
00:00
 
00:04
 
 

Felfüggesztés

Az Specialized Turbo Kenevo SL Expert első villáját 170 mm-es rugóútra képes FOX FLOAT 38 Performance Elite 29  teleszkóppal látták el, míg hátulra is egy FOX FLOAT típusú X2 Performance tagot szereltek. Stabilan haladhatsz át bármiféle akadályon, kis gödröktől kezdve a hatalmas árkokig.

S-Works Turbo Kenevo SL menet közben

Kicsi de rendkívül erős

Az 1,95 kg-os, kompakt Specialized 1.1-es motor, amely 35 Nm nyomatékot produkál, az elegánsan integrált, és a karcsú csőben lévő fix 320 Wh-s akkumulátorral együtt szerepet játszik az alacsony, 18,7 kg-os tömegben. A takarékos motornak köszönhetően nincs szükség nagyobb akkumulátorra az elfogadható hatótávolság eléréséhez. Ezzel együtt a Turbo Kenevo SL tökéletesen képes hasonló hatótávolságra, mint a 600 Wh-s akkumulátorral rendelkező, sokoldalú eMTB-k. Ehhez a modellhez is opcionálisan válaszható Range Extender ami további 1,2 kg-ot ad a kerékpár súlyához, és 50%-kal növeli az akkumulátor kapacitását. A fordulatszám-érzékelő okosan van beépítve, teljesen el van rejtve, és a karbon kereten keresztül olvassa le a tárcsarotorra erősített mágnest.

S-Works Turbo Kenevo SL akkumulátor

MasterMind

A MasterMind Turbo vezérlőegység, röviden TCU a motor agya. Az összes információ ezen keresztül fut át amit később elemezni is tudunk. Ezen felül lehetőve teszi a rásegítési szintek valós idejű beállítását és az éteren érkező frissítések feldolgozását, hogy a kerékpár napról napra jobb és jobb legyen. A Mission Controll alkamazással minden információ láthatóvá válik.

  • Az éteren keresztüli frissítések biztosítják, hogy a Levo idővel jobb legyen
  • A MasterMind TCU könnyen olvasható százalékban jeleníti meg a fennmaradó töltést
  • A MicroTune lehetővé teszi a segítség szintjének menet közbeni beállítását 10% -os lépésekben
  • A kijelző elrendezésének személyre szabása és 120 lehetséges konfiguráció
  • Az „Élő fogyasztás” megtanít hatékonyabban pedálozni a hatótávolság maximalizálása érdekében
  • A pulzus és a Rider Power érték az edzés magasabb szintre emeléséhez
  • Nyomvonalas Gorilla Glass kijelző
  • Integrált precíziós magasságkövetés

S-Works Turbo Kenevo SL MasterMind TCU

S-Sizing

Az S-méretezés fontos alapokon múlik - a rider méretén és stílusán is. Hat méretet különböztet meg a Specialized, amelyek mindegyike hasonló fejcsőhosszúsággal rendelkezik. A kisebb S-méretű kerékpárok fürgébbek lesznek a rövidebb Reach érték miatt, míg a nagyobb S-méretek fokozottabb stabilitást biztosítanak.

S-Sizing

Az S-méret meghatározása nem nehéz feladat. Ha eddig M-es kerékpárt használtál akkor az S3 lesz az optimális választás. Ha lendületesebb túrákra vágysz, akkor válassz S2-t, ha pedig a stabilitás a fontos, akkor viszont az S4-et. A következő ábrán bemutatjuk, hogy három azonos magasságú felhasználó miért és milyen méretet választott.

Tulajdonságok


Mert a részletek számítanak

Váz
Specialized FACT 11m full carbon,

Villa
FOX FLOAT 38 Performance Elite, 170 mm travel

Motor teljesítmény
35 Nm

Akku kapacitás
320 Wh

Kormányszár
Specialized Alloy Trail Stem

Kormány
Specialized Trail, 7050 alloy

Váltókar
SRAM X01 Eagle, trigger, 12-speed

Fék
SRAM Code RS hydraulic disc

Hajtás
Praxis, forged M30, custom offset

Sor
SRAM XG-1295 Eagle, 10-52t

Márka
Specialized

Rugóstag
FOX FLOAT X Performance, LSR,

Nyeregszár
Specialized Bridge Comp, Hollow Cr-mo rails

Nyereg
X-Fusion Manic

Kijelző
Specialized MasterMind TCU, ANT+/Bluetooth®, with handlebar remote

Hátsó váltó típus
SRAM X01 Eagle, 12-speed

Motor
Specialized SL 1.1, custom lightweight motor 35Nm

Akkumulátor
Specialized SL1-320, fully integrated, 320Wh

Első gumi
Specialized Butcher Grid Trail, T9, tubeless-ready, 29x2.6"

Hátsó gumi
Specialized Eliminator Grid Trail, T7, tubeless-ready, 29x2.6"

Első felni
Roval Traverse 29, tubeless-ready

Hátsó felni
Roval Traverse 29, tubeless-ready

Írja be amit keres, majd Enter