Specialized Turbo Levo Pro

3 900 000 HUF

FŐBB JELLEMZŐK | FACT 11m full carbon váz | FOX FLOAT 38 Factory, 160 mm travel, Kashima | Specialized 2.2 90 Nm motor | 700 Wh akkumulátor | SRAM X01 Eagle, 12 sebességes váltás

Az elérhető méretek és színek tekintetében kérjük lépjen velünk kapcsolatba email-en vagy telefonon

 

 

Leírás

A vadonatúj Levo egy 40 éves történet kiteljesedése. A Specialized tervezőasztalán megannyi munkaóra után megszületett a világ legjobb elektromos hegyi kerékpárja. Mi biztosra mondhatjuk, csalódni nem lehet benne.

Az új Levo méretezési reformja nem fog kifejezetten bekategorizálni egy méretbe. Szinte teljes szabadságod lehet a méretválasztás terén.

Azt hogy melyik méretre lesz szükséged azt az alul lévő táblázatból tudhatod meg.

Földöntúli élmények

A vadonatúj Turbo Levo Pro minden tekintetben a hasonló társai fölé emeli a Specialized márkát. Az egyedi hangolású hátsó felfüggesztést és állítható geometriát kínáló kerékpár olyan vezetési élményt nyújt, amit eddig még nem tapasztalhattál meg. A Turbo Full Power 2.2 motor házassága a MasterMind Turbo (TCU) vezérlőegységgel, biztosítja, hogy játszi könnyedséggel és a legkisebb erőfeszítéssel hódíthasd meg a legdurvább terepeket is.

Két kerékkel

A Levo az egyik legmeghatározóbb eMTB a jelenlegi piacon. Az egyedi kialakításában nagy szerepet vállalt a dedikált vegyes kerékméret. A hátul lévő kisebb, 27,5 hüvelykes kerék lehetővé teszi, hogy rövid lánckerékekkel játékosabb futást érj el, míg a 29 hüvelykes első kerék mindent akadályt elhárít ami az útjába kerül.

Videólejátszó
 
 
00:00
 
00:11
 
 

Levo geometria

A Specialized tervező asztalán az egyik, ha nem a legfontosabb szempont az volt, hogy a kerékpár és lovasa egybe tudjanak olvadni, és ezáltal érezzék egymást és a környezet minden változását. A váz geometriájának állíthatósága lehetővé teszi hogy minden helyzetben megtaláld a számodra legmegfelelőbb beállítást.

Mit is jelent ez?

A fejcső szöge 63 és 65,5 fok között állítható, míg az alsó konzol magassága gyorsan és egyszerűen 7 mm-rel felfelé vagy lefelé mozgatható. Legyen szó könnyű pályákról vagy nagyon durva sziklás terepekről, a megfelelő beállítás mindig veled lesz.

Videólejátszó
 
 
00:00
 
00:16
 
 

Felfüggesztés

A Turbo Levo első villáját 160 mm-es rugóútra képes FOX FLOAT 38 Factory 29  teleszkóppal látták el, míg hátulra egy 150 mm-t mozgó FOX FLOAT X2 Factory tagot szereltek. Stabilan haladhatsz át bármiféle akadályon, kis gödröktől kezdve a hatalmas árkokig.

Motor(os) teljesítmény

Az új Turbo Levo Pro kategóriájában a legerősebb kerékpár címet birtokolhatja magának az 565 watt csúcsteljesítménnyel és 90 Nm nyomatékkal rendelkező motornak köszönhetően. A nagy erő nagy felelősséggel jár. Nem mindegy milyen módon használja ki a kerékpár. Persze a Levo-ba szerelt vezérlővel ez sem lesz kihívás. Olyan simán adja le nyomatékot, hogy laza, meredek terepen is meg tudjon tapadni, ahol más kerékpárok kiforognak. A durvább terepekre kanyarodva, ahol a legtöbb kerékpár megköveteli, hogy kiáljj a nyeregből és erősen megtaposd a pedálokat, ott a Levo teljesítményoptimalizálása lehetővé teszi, hogy ülve vedd ezeket az akadályokat.

Felépítés

A Turbo Levo Pro egyedi Turbo Full power 2.2 motorja megbízható és hosszan tartó erőt szolgáltat amivel minden célt el tudsz majd érni amit kitűzöl magad el.

Levo Turbo Full Power 2.2 motor

 1. Egyéni hangolású motor az optimális nyomaték és teljesítmény érdekében
 2. Erős és strapabíró szíj a megbízható és hosszútávú áramellátáshoz
 3. A MasterMindt TCU szoftver finomhangolja a hatékonyságot és a teljesítmény a túra során
 4. Az új töltőnyílás, kettős tömítésekkel ellátva, hogy az idójárás ne tegyen kárt a készülék motorjában

Akkumulátor

A  Turbo Levo Pro 700Wh-ás akkumulátora minden várakozást felülmúl. Minden eddiginél messzebbre juthatsz el, az intelligens vezérlés biztosítja azt, hogy ne fogyjon el a szufla. Az előre beállítható túra hossza vagy ideje alapján számolja ki a szükséges rásegítési szintet, hogy biztosan célba érj.

Topográfiai térkép Levo és egyéb kerékpár

Sárga: Levo Smart Control, Fehér: Analóg kerékpár

MasterMind

A MasterMind Turbo vezérlőegység, röviden TCU a motor agya. Az összes információ ezen keresztül fut át amit később elemezni is tudunk. Ezen felül lehetőve teszi a rásegítési szintek valós idejű beállítását és az éteren érkező frissítések feldolgozását, hogy a kerékpár napról napra jobb és jobb legyen. A Mission Controll alkamazással minden információ láthatóvá válik.

 • Az éteren keresztüli frissítések biztosítják, hogy a Levo idővel jobb legyen
 • A MasterMind TCU könnyen olvasható százalékban jeleníti meg a fennmaradó töltést
 • A MicroTune lehetővé teszi a segítség szintjének menet közbeni beállítását 10% -os lépésekben
 • A kijelző elrendezésének személyre szabása és 120 lehetséges konfiguráció
 • Az „Élő fogyasztás” megtanít hatékonyabban pedálozni a hatótávolság maximalizálása érdekében
 • A pulzus és a Rider Power érték az edzés magasabb szintre emeléséhez
 • Nyomvonalas Gorilla Glass kijelző
 • Integrált precíziós magasságkövetés

S-Sizing

Az S-méretezés fontos alapokon múlik - a rider méretén és stílusán is. Hat méretet különböztet meg a Specialized, amelyek mindegyike hasonló fejcsőhosszúsággal rendelkezik. A kisebb S-méretű kerékpárok fürgébbek lesznek a rövidebb Reach érték miatt, míg a nagyobb S-méretek fokozottabb stabilitást biztosítanak.

S-Sizing

Az S-méret meghatározása nem nehéz feladat. Ha eddig M-es kerékpárt használtál akkor az S3 lesz az optimális választás. Ha lendületesebb túrákra vágysz, akkor válassz S2-t, ha pedig a stabilitás a fontos, akkor viszont az S4-et. A következő ábrán bemutatjuk, hogy három azonos magasságú felhasználó miért és milyen méretet választott.

Keresse Meg Az S-Méretét

Tulajdonságok


Mert a részletek számítanak

Váz
FACT 11m full carbon

Motor teljesítmény
90 Nm

Villa
FOX FLOAT 38 Factory, 160 mm

Akku kapacitás
700 Wh

Kormányszár
Deity, 35.0mm

Kormány
Roval Traverse SL Carbon

Váltókar
SRAM XO1 Eagle trigger, 12-speed, single click

Fék
SRAM Code RSC, 4-piston caliper, hydraulic disc

Hajtás
Praxis Carbon M30, custom offset, 160mm

Sor
SRAM XG-1295 Eagle, 10-52t

Márka
Specialized

Nyeregszár
FOX Transfer

Nyereg
Bridge, 155/143mm, Hollow Ti-rails

Kijelző
Specialized MasterMind TCU, percentage of remaining charge, 120 possible display configurations, MicroTune assist adjustment, over-the-air updates, ANT+/Bluetooth®, w/Handlebar remote

Hátsó váltó típus
Sram X01 Eagle, 12-speed

Motor
Specialized Turbo Full Power System 2.2 Motor 90 Nm

Akkumulátor
Specialized M3-700, Integrated battery, 700Wh

Töltő
Custom charger, 42V4A w/ Rosenberger plug, 100-240V

Első gumi
Butcher, GRID TRAIL casing, GRIPTON® T9 compound, 2Bliss Ready, 29x2.6"

Hátsó gumi
Eliminator, GRID TRAIL casing, GRIPTON® T7 compound, 2Bliss Ready, 27.5x2.6"

Első felni
Traverse Carbon 29

Hátsó felni
Traverse Carbon 27.5

Írja be amit keres, majd Enter